intervisiebegeleiding-professionele-intervisiebegeleiding-1

Intervisietraject

Vanaf 6 bijeenkomsten per jaar

500+

intervisies per jaar

2000+

tevreden klanten

8

intervisie-begeleiders

intervisiebegeleiding-intervisiebegeleiding-grote-groep-1

Intervisietraject

Wil jij jezelf, jouw team en organisatie verder ontwikkelen? Start dan met een intervisietraject. Je kunt dit inzetten voor verschillende doeleinden:

  • Betere communicatie
  • Betere samenwerking
  • Borging van opleidingen/cursussen
  • Veranderprocessen 
  • Verbinding tussen mensen/teams
intervisiebegeleiding-professionele-intervisiebegeleiding-1
Vanaf €375,- (excl. BTW) per intervisie

Intervisietraject

Kies voor een intervisietraject als je een groter doel voor ogen hebt met jouw intervisies. 

Afhankelijk van de duur van het traject en het aantal deelnemers, stellen wij een passende prijs voor je op!

Een greep uit onze klanten

Wat anderen zeggen...

Ik was erg onder de indruk van het feit dat Milou van deze verplichte intervisie waar ik met frisse tegenzin aan begonnen was toch een erg leuke en leerzame ervaring kon maken! Aanrader!

Tom Mechels

Bij intervisie-begeleiding weet je dat je goede begeleiding krijgt voor je intervisie. Ik vind de intervisies als startend ondernemer heel zinvol om de problemen waar ik tegenaanloop binnen een groep te bespreken. Ik krijg veel inzichten waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Het helpt mij enorm!

Carla van Lier

Fijne en duidelijke begeleiding tijdens de intervisie. Het kan soms toch kwetsbare situatie zijn, Milou maakt dat je je veilig voelt om vrijuit te kunnen praten.

Monique van der Marck

Waarom professionele intervisie-begeleiding?

Inspiratie

Inspiratie gegarandeerd met de professionele intervisie-begeleiders van intervisie-begeleiding.nl! Wij zorgen ervoor dat jij elke intervisie weer geïnspireerd wordt. Inspiratie zorgt namelijk voor motivatie en actie. 

Een intervisie waar de motivatie en inspiratie achterblijft, heeft weinig leeropbrengsten in zich. Daarom zorgen wij voor verschillende methodieken, boeiende casussen en stimuleren we diepgaande reflectie door middel van goede vragen.

Veilige omgeving

Een veilig omgeving is dé voorwaarde om jouw intervisie tot een succes te maken. Als je echt wil leren, dan moet je kwetsbaar opstellen. En dat kan alleen wanneer je je veilig voelt. 

Wij zorgen voor een veilige sfeer in jouw intervisiegroep. Dat doen we door zorgvuldig uit te zoeken hoe we de groepen het beste kunnen samenstellen en de juiste intervisievormen te geven.

Optimaal leerproces

Je komt tot een optimaal leerproces wanneer elke intervisie inspirerend voor jou is. Niet alleen als casusinbrenger, maar ook alle andere deelnemers leren elke intervisie weer. 

Met de begeleiders van intervisie-begeleiding.nl word jij gestimuleerd om uit elke intervisie iets mee te nemen waar je steun aan hebt of wat je kunt veranderen in jouw beroepspraktijk.

Structuur en duidelijkheid

Structuur en duidelijkheid is belangrijk voor een veilige sfeer, een optimaal leerproces en inspiratie. Wij bieden jou de structuur en duidelijkheid die bij jouw intervisieleervraag past. Het is een hele kunst om de structuur vast te houden en hierin bij te sturen. 

Onze begeleiders zorgen ervoor dat de structuur voor iedereen duidelijk is!

Overtuigd? Start vandaag nog!

Professionele begeleiding. Bereidt zich goed voor, speelt in op vragen vanuit beroep. aanrader!


Wim Brussee

Milou verschaft van tevoren duidelijke informatie en instructie zodat deelnemers zich goed kunnen voorbereiden. Ze neemt de tijd om rustig en gestructureerd het proces te doorlopen en zorgt dat iedereen voldoende aan het woord kan komen. Ik heb de intervisie dan ook als erg prettig ervaren!

Marianne van der Steen

Hele fijne en goede intervisie gehad! Aanrader voor bedrijven en praktijk!

Maarten Tielen